Vueling lanceert 2-daagse januari uitverkoop

De Spaanse premium low-cost luchtvaartmaatschappij onthult vandaag haar januari-uitverkoop met een aantrekkelijke ‘Vluchten 2x1’ promo voor reizen tussen 12 januari en 3 februari.

Eén betaalt en de andere betaalt niet!’ Tijdens haar tweedaagse januari-uitverkoop biedt Vueling haar Belgische reizigers vluchten aan naar alle Vueling bestemmingen aan het promotionele 2x1 tarief.

Het aanbod is geldig voor reserveringen tussen 7 en 8 januari met het Optima of Basic Tarief om tussen 12 januari en 3 februari te vliegen. De korting wordt toegepast op de basisprijs van het ticket.

Deze promotie is beschikbaar via alle directe verkoopkanalen van de luchtvaartmaatschappij, zoals de website www.vueling.com, de Vueling app voor mobiele telefoons en tablets en de reisagentschappen.

 

Over Vueling

Vueling werd in juli 2004 opgericht. Met een vloot van twee Airbus A320-toestellen die vier routes bedienden, wilde het een uitmuntende service aanbieden tegen zeer competitieve prijzen. Elf jaar later verzorgt de maatschappij vluchten op 366 verbindingen naar meer dan 160 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, met een vloot van meer dan 100 toestellen in 22 luchthavens. De vakbladen Air Transport en Agenttravel hebben Vueling allebei bekroond tot best budget airline van 2015.

 

Contacteer ons
Over Grayling

PR Agency: Corporate & consumer brand communications - Media relations & trainings - Reputation & crisis management
// Grayling & Citigate (former PR Force)

Grayling
Kunstlaan 46 Avenue des Arts
1000 Brussels