Voor de 9de keer op rij is Generali Belgium titelsponsor van Zwintriathlon Knokke-Heist

Generali Belgium verlengt haar sponsorcontract en is voor het 9de jaar op rij titelsponsor van de Generali Zwintriathlon in Knokke-Heist die doorgaat op woensdag 6 september 2017. De inschrijvingen voor de 19de editie van de grootste Belgische triathlon op een weekdag starten vandaag. “Live the Community” is één van de strategische waarden van Generali Belgium: onder dit motto wil de verzekeringsmaatschappij haar lokale engagement versterken en de sportgemeenschap van Knokke-Heist en daarbuiten uitdagen om deel te nemen aan deze kwarttriathlon. 

De Generali Zwintriathlon is de grootste Belgische triathlon op een weekdag en verwelkomt ieder jaar een 1000-tal atleten uit verschillende landen. Jaarlijks brengt de Generali Zwintriathlon verschillende toptriatleten aan de start, maar ook recreanten kunnen kennismaken met deze boeiende sport.

 

Tom Vanham, Chief Distribution Officer Generali Belgium: “Wij zijn erg opgetogen dat we voor het 9de jaar op rij titelsponsor zijn van dit sportieve evenement in Knokke-Heist. ‘Live the Community’ is geen vaag motto maar één van onze waarden die we steeds een concrete invulling geven: door dit evenement te sponsoren streven we ernaar om de lokale gemeenschap van de badstad optimaal te ondersteunen en op een positieve manier de interactie tussen de inwoners te stimuleren.” 

 

Praktische informatie

Wanneer?

Woensdag 6 september 2017

Wat?

Een kwarttriathlon: zwemmen (1km), fietsen (45km) en hardlopen (10km)

Waar?

Tussen Sluis (Nederland) en Knokke-Heist.

Inschrijvingen

http://www.zwintriathlon.be/

De inschrijvingen starten op maandag 27 maart om 19u30. De inwoners van Knokke-Heist en Sluis konden vanaf 2 januari tot en met 10 maart genieten van een stressloze voorinschrijving. Oud-deelnemers die niet gedomicilieerd zijn in Knokke-Heist of Sluis konden zich vanaf 20 februari kandidaat stellen. 

 

OVER GENERALI BELGIUM

Generali Belgium is sinds 1901 aanwezig in België en vormt een onderdeel van de Generali Groep. Vanuit het hoofdkantoor in Brussel bedient de maatschappij 530 000 klanten en verkoopt ze een waaier levens- en schadeverzekeringen via een netwerk van om en bij de 1000 onafhankelijke makelaars in het hele land. In 2016 bedroegen de totale premie-inkomsten 800,2 miljoen euro. De activaportefeuille van Generali Belgium bedraagt 6,0 miljard euro.

In België is de Generali Groep ook aanwezig via drie belangrijke dochterondernemingen zijnde Generali Real Estate (GRE) dat bijna 147.000 m² beheert in kantoor- en residentiële gebouwen, Europ Assistance, een van de wereldleiders in bijstand en voor bedrijven Generali Employee Benefits (GEB), dat internationale coördinatie en monitoring biedt van programma's en groepsverzekeringsplannen van meer dan 1.500 multinationals.

OVER DE GENERALI GROEP

De Generali Groep is een van de grootste verzekeringsgroepen wereldwijd met een totaal van 70 miljard euro aan premie-inkomsten in 2016. Met 74.000 werknemers wereldwijd en meer dan 55 miljoen klanten in meer dan 60 landen bezit de Groep een leiderspositie op de West-Europese markten en neemt ze een steeds belangrijkere plaats in Centraal- en Oost-Europa en Azië in.

Contacteer ons
Bruno Peelman Marketing & Communications, Generali Belgium
Bruno Peelman Marketing & Communications, Generali Belgium
Over Grayling

PR Agency: Corporate & consumer brand communications - Media relations & trainings - Reputation & crisis management
// Grayling & Citigate (former PR Force)

Grayling
Kunstlaan 46 Avenue des Arts
1000 Brussels