Vertrek op avontuur met Avis en de nieuwe Renault Kadjar

Splinternieuw model één maand exclusief beschikbaar bij Avis

Vanaf 7 september 2015, zullen Avis-klanten gedurende één maand exclusief met de nieuwe Renault Kadjar kunnen rijden. Het nieuwe Renaultmodel is sinds 22 juni te bezichtigen in het Renaultnetwerk en is een veilige, “verbonden” en gebruiksvriendelijke cross-over die breekt met de heersende opvattingen. Zijn efficiënte motoren, vele rijhulpsystemen en comfortabele en heldere interieur maken hem tot de ideale wagen voor het avontuur, zowel in de stad als in adembenemende natuurlandschappen. Avis voegde 30 Renault Kadjars toe aan haar vloot. Deze zullen gedurende één maand exclusief beschikbaar zijn bij Avis als enige kortetermijnautoverhuurder in België.

Dirk Jacobs, Marketing Coördinator Belux, licht de actie toe:

Bij Avis willen we continu blijven investeren in een moderne vloot om onze klanten de beste service te bieden. Dit doen we onder meer door exclusieve acties met nieuwe modellen, zoals in dit geval met de Renault Kadjar, waar al lang naar uitgekeken werd.

Avis is in België opgestart in 1956. Sindsdien is het Belgische netwerk aanzienlijk gegroeid. Ondertussen werkt Avis vanuit 30 verhuurkantoren, waaronder vier in luchthavens en vijf in treinstations, met een vloot van ongeveer 3000 voertuigen.


***

Over Avis Car Rental

Avis Car Rental vertegenwoordigt één van de bekendste autoverhuurmerken in de wereld met ongeveer 5750 agentschappen in meer dan 165 landen. Avis innoveert gedurende vele jaren in de autoverhuurmarkt en staat bekend om zijn klantentrouwheid.

Avis is een filiaal  van de Avis Budget group, Inc. (NASDAQ: CAR), die het merk commercialiseert over heel de wereld doorheen haar eigen netwerk.

Voor reservaties: www.avis.be

Contacteer ons
Rasschaert Elisabeth Consultant, Grayling
Rasschaert Elisabeth Consultant, Grayling
Over Grayling

PR Agency: Corporate & consumer brand communications - Media relations & trainings - Reputation & crisis management
// Grayling & Citigate (former PR Force)

Grayling
Kunstlaan 46 Avenue des Arts
1000 Brussels