Vernieuwde First lounge in Terminal 5 voor premium passagiers

Dankzij de vernieuwing van de ‘First lounge’ van British Airways in Terminal 5 van London Heathrow, kunnen de top premium passagiers van de luchtvaartmaatschappij op een nog meer comfortabele en relaxte manier op reis vertrekken. 

Voor de British Airways passagiers die in aanmerking komen, is de opgeknapte lounge zeker en vast een pluspunt. Troy Warfield, directeur klantbeleving van British Airways, legt uit: “Onze First reizigers en Gold Executive Club leden zijn de allerbeste service en omgeving gewoon, zowel in de lucht als op de grond.”

Meer dan 220 splinternieuwe meubelstukken zoals stijlvolle stoelen met hoge rugleuning, bijzettafels, eettafels en relax zitbanken hebben het oude meubilair vervangen. De lounge is ook uitgerust met pluche tapijten, een eikenhouten vloer en nog meer stopcontacten waar reizigers hun mobiele telefoons, laptops en tablets kunnen opladen. In de Work and Entertainment Zone kunnen de passagiers voor hun vlucht ook gebruik maken van computers met gratis high-speed wifi.

De reizigers kunnen zichzelf bedienen in de eetrui mte waar een selectie van speciaal bereid warm en koud eten te vinden is. Een brede waaier aan drankjes zijn uiteraard ook aanwezig, net als het aangepaste meubilair waar men zowel individueel als in groep kan eten indien men met vrienden of familie reist.

In ‘The Gold Bar’ die bedekt is met bladgoud en verlicht wordt door een kristallen kroonluchter van Swarovski, kunnen de reizigers zichzelf bedienen met uitstekende wijnen, champagne en sterke dranken. Daarnaast is er ook een gespecialiseerde Champagne Bar die verfraaid is met een subtiel Concorde motief en top champagnes serveert, zoals Castelnau Vintage 2004, Taittinger Brut Rose NV en Taittinger Vintage 2006.

Een toegewijd British Airways team staat klaar om passagiers te helpen met het regelen of wijzigen van vluchten en om allerlei vragen te beantwoorden. De First passagiers en Gold Executive Club leden hebben ook de mogelijkheid om zich voor de vlucht te laten verwennen met speciaal voorbereide behandelingen in de Elemis Spa. 

 

 

Over British Airways

British Airways maakt deel uit van International Airlines Group, één van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en de grootste transporteur van het Verenigd Koninkrijk. De thuishaven van British Airways is London Heathrow, de drukst bezochte internationale luchthaven ter wereld. British Airways vervoert jaarlijks zo’n 36 miljoen reizigers met haar vloot van 270 vliegtuigen naar meer dan 179 bestemmingen in 75 landen.

British Airways investeert meer dan £5 miljard in nieuwe toestellen, intelligentere cabines, elegante loungeruimtes en nieuwe technologieën om het leven comfortabeler te maken zowel in de lucht als op de grond.

Voor meer informatie over British Airways, kunt u terecht op ba.com of op Twitter @british_airways

Contacteer ons
Over Grayling

PR Agency: Corporate & consumer brand communications - Media relations & trainings - Reputation & crisis management
// Grayling & Citigate (former PR Force)

Grayling
Kunstlaan 46 Avenue des Arts
1000 Brussels