Tea Colaianni nieuw in Raad van Bestuur SD Worx

Antwerpen. Als eerste niet-Belg komt Tea Colaianni in de Raad van Bestuur bij HR-dienstenverlener SD Worx. Tea Colaianni brengt heel wat ervaring mee uit internationale HR-functies. Zo was ze onder meer Group HR Director bij Merlin Entertainments Plc, VP HR bij Hilton Worldwide en Senior VP HR bij KPNQwest. Tea Colaianni woont en werkt in het Verenigd Koninkrijk, waar SD Worx in juni 2016 nog een grote overname deed.

Tea Colaianni is vandaag ook nog actief als Non-Executive Director en Chair of RemCo bij Mothercare Plc en Non-Executive Director bij de Royal Bournemouth and Christchurch Hospitals NHS Foundation Trust en als Non-Executive Director bij Mothercare Plc.

“Ik heb altijd gewerkt in internationale context met diverse teams, culturen en in verschillende sectoren. Ik hou van die variëteit, diversiteit en complexiteit die eigen is aan internationale en groeiende bedrijven. Ik ben heel erg blij dat ik deel kan uitmaken van SD Worx’ groeipad”, zegt Tea Colaianni.

Internationale ervaring

“We zijn heel blij dat Tea, met haar grote internationale ervaring, de Raad van Bestuur van SD Worx vervoegt.  Zij zal in belangrijke mate bijdragen tot de uitvoering van de internationale groeistrategie van SD Worx”, zegt Filip Dierckx, Voorzitter van de Raad van Bestuur van SD Worx.

Meer informatie over de loopbaan van Tea Colaianni vind je op haar LinkedIn profiel.

Zetelen in de Raad van Bestuur bij SD Worx: Filip Dierckx (voorzitter), Marc Binnemans, Tea Colaianni, Dirk Collier, Michel Delbaere, Riet Docx, Patrick De Vos, Jan Van Acoleyen, Frederik Van Bladel, Koen Van Gerven en Steven Van Hoorebeke.

Over SD Worx

SD Worx biedt wereldwijd een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 3.600 medewerkers bedienen meer dan 60.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties.

Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

SD Worx berekent maandelijks 4,15 miljoen lonen en heeft eigen kantoren in België (HQ), Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 32 miljoen loonberekeningen.

Meer info op www.sdworx.com

 

Contacteer ons
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke , SD Worx
Pieter Goetgebuer Persverantwoordelijke , SD Worx
Over Grayling

PR Agency: Corporate & consumer brand communications - Media relations & trainings - Reputation & crisis management
// Grayling & Citigate (former PR Force)

Grayling
Kunstlaan 46 Avenue des Arts
1000 Brussels