Opening van exclusief hondvriendelijk strand met bar in Kroatië

Gezinshonden hoeven niet langer thuis te blijven terwijl u van uw zonvakantie geniet. Voortaan kan uw trouwe viervoeter een ligstoel met zicht op de oceaan reserveren op het exclusief hondvriendelijke strand in Crikvenica, Kroatië.

Na een verfrissende zwempartij in de Adriatische Zee, kunnen de woefkes gebruikmaken van de volledig uitgeruste douches op het kleine kiezelstrand voor ze richting de allereerste hondenbar in Kroatië trekken! Naast koele biertjes of kruidenthee, speciaal voor honden, serveert deze bar ook hondensnacks, gebakjes en ijs voor de grote trek na een drukke dag zwemmen en rondtollen.

En ook de baasjes moeten niet te kort komen, want ook zij kunnen er terecht voor een hapje en een drankje, samen met hun viervoetige vrienden. Puur genieten.

###

Over Crikvenica

Crikvenica ligt aan de Kvarnergolf in de Adriatische Zee en is omgeven door een prachtig strand. Naast de vele natuurlijke bezienswaardigheden, kunt u er genieten van tal van culturele en historische monumenten, zoals de Kerk van de Hemelvaart van de Heilige Maagd Maria, het stadsmuseum van Crikvenica, de archeologische site Igralište en de grot Jama Vrtare Male. Voor wie op zoek is naar avontuur, biedt Crikvenica allerlei activiteiten zoals wandelen, fietsen, duiken en het Adrenalinepark!  

Bezoek www.rivieracrikvenica.com voor meer informatie over de activiteiten en bezienswaardigheden in de Crikvenica Riviera.

 

Over de Kroatische Nationale Dienst voor Toerisme

De Kroatische Nationale Dienst voor Toerisme is een toeristische organisatie met hoofdzetel in Zagreb, opgericht om de identiteit en de reputatie van de bestemming Kroatië in het buitenland te verbeteren en te promoten. In 2015 werden er in totaal 80 miljoen overnachtingen in Kroatië geboekt, 6,9% meer dan het jaar ervoor. De organisatie heeft lokale kantoren in 16 kernmarkten en is sinds 2001 ook aanwezig in België. Sinds 2010 is het aantal Belgische aankomsten in Kroatië gestegen met 58,83%.

Over Kroatië

Kroatië heeft een uitgestrekte kustlijn langs de Adriatische Zee, op slechts een steenworp afstand van Centraal-Europa. De stranden van Istrië en Kvarner liggen op slechts 1 300 kilometer van België en zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. Vanuit Brussel of Charleroi duurt een vliegreis naar de belangrijkste Kroatische steden slechts 2 uur. Toeristische trekpleisters in Kroatië zijn de oude vestingstad Dubrovnik, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de verschillende eilanden van de Split-archipel, Istrië, de Plitvicemeren, Zagreb, het natuurpark Kopački rit en de stranden van Zrće in Novalja en Zlatni Rat.

Voor meer informatie over Kroatië en de Kroatische Nationale Dienst voor Toerisme kan u terecht op www.croatia.hr.

Contacteer ons
Over Grayling

PR Agency: Corporate & consumer brand communications - Media relations & trainings - Reputation & crisis management
// Grayling & Citigate (former PR Force)

Grayling
Kunstlaan 46 Avenue des Arts
1000 Brussels