Once you go Range, you never change: waarom Range Rover de trouwste eigenaars heeft

  • 48% van de eigenaars blijven Range Rover trouw bij de aankoop van een nieuw wagen (VS)
  • Topchefs Gert de Mangeleer en Sergio Herman weten waarom

Uit onderzoek door zakentijdschrift Forbes blijkt dat eigenaars van een Range Rover het meest geneigd zijn om voor de aankoop van hun volgende wagen bij hetzelfde model te blijven.

Forbes liet in de Verenigde Staten door Experian Automotive onderzoeken welke automodellen de grootste kans hebben om opnieuw gekocht te worden door hun eigenaars wanneer hun huidige wagen aan vervanging toe is. Range Rover voert deze lijst aan, met niet minder dan 48,2 procent van de Range Rover eigenaars die aangeven hun auto te zullen vervangen door hetzelfde model.

Het onderzoek is gebaseerd op een analyse van maar liefst 6,8 miljoen transacties van heraankopen van wagens die plaatsvonden tussen oktober 2014 en september 2015. “Dit resultaat is extra opmerkelijk door het feit dat Range Rover in de Verenigde Staten slechts aan zijn vierde generatie toe is, sinds het luxe-4x4-model er in 1989 gelanceerd werd,” laat Forbes weten.

In België zijn topchefs Gert de Mangeleer en Sergio Herman trouwe Range Rover eigenaars.

 

Gert de Mangeleer: “De dagelijkst ritten in mijn Range Rover Sport zijn rustpunten in mijn hectisch beroepsleven. De Range Rover sluit bovendien perfect aan bij de waarden waar Hertog Jan voor staat: hij is stijlvol en geraffineerd zoals de gerechten die we creëren en hij is jong en dynamisch zoals het team van Hertog Jan. Het is een perfecte match waar ik me erg goed bij voel!”

 

Sergio Herman, die ondertussen toe is aan zijn 3de Range Rover zegt daarover:

“Ik rij van Knokke naar Amsterdam en van Cadzand naar Antwerpen, van mijn ene restaurant naar het andere. Ik kies ervoor om veilig te reizen, in stijl en in comfort. Ik kies telkens weer voor een machtige machine, er is geen enkel andere auto die deze eigenschappen zo goed combineert als de Range Rover.”

 

EINDE

 

Voor meer informatie bezoekt u http://www.newsroom.jaguarlandrover.com of neemt u contact op met:

 

Contacteer ons
Isabelle Michiels PR Manager, Jaguar Land Rover
Isabelle Michiels PR Manager, Jaguar Land Rover
Over Grayling

PR Agency: Corporate & consumer brand communications - Media relations & trainings - Reputation & crisis management
// Grayling & Citigate (former PR Force)

Grayling
Kunstlaan 46 Avenue des Arts
1000 Brussels