Feestelijke ontvangst voor 4 miljoenste Vueling-passagier vanuit Brussels Airport

Vueling mocht vandaag haar 4 miljoenste passagier vanuit Brussels Airport uitwuiven. Voor deze speciale gelegenheid organiseerde de Spaanse premium low-cost maatschappij, samen met Brussels Airport, een feestelijk vertrek met een Spaans tintje.Vueling mocht vandaag haar 4 miljoenste passagier vanuit Brussels Airport uitwuiven. Voor deze speciale gelegenheid organiseerde de Spaanse premium low-cost maatschappij, samen met Brussels Airport, een feestelijk vertrek met een Spaans tintje.

Vueling, de toonaangevende luchtvaartmaatschappij op de luchthaven Barcelona-El Prat, verwelkomde vandaag haar 4 miljoenste passagier op Brussels Airport. De gelukkige passagier bevond zich op vlucht VY2151 naar Malaga.

Cava en tapas aan de gate
Vueling en Brussels Airport verwelkomden de passagiers van vlucht VY2151 aan de gate met cava en tapas. Joyce Borremans mag zichzelf de 4 miljoenste Vueling-passagier vanuit Zaventem noemen. Wim Melis, Country Manager voor de Benelux voor Vueling, verrastte Joyce met 2 vliegtickets, heen-en terug, naar één van de 11 rechtstreekse Vueling-bestemmingen vanuit Brussel. Een leuke manier om haar familievakantie naar Malaga en Grenada in te zetten!

Wim Melis is zeer verheugd met deze nieuwe mijlpaal voor Vueling: ‘We zijn uiteraard zeer fier dat we de kaap van 4 miljoen passagiers op Brussels Airport overschreden hebben. Onze innovatieve diensten en ons “smart” aanbod van 11 directe vluchten naar bestemmingen in Spanje, Portugal en Italië, worden duidelijk gewaardeerd door de Belgische reiziger. Bovendien is het hele Middellandse Zeegebied makkelijk bereikbaar met Vueling dankzij de verschillende connectiemogelijkheden via onze twee hubs Barcelona-El Prat en Rome Fiumicino.’

 

 

Over Vueling

Vueling werd in juli 2004 opgericht. Met een vloot van twee Airbus A320-toestellen die vier routes bedienden, wilde het een uitmuntende service aanbieden tegen zeer competitieve prijzen. In 2016 verzorgt de maatschappij vluchten op meer dan 410 verbindingen naar meer dan 162 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De luchtvaartmaatschappij telt 23 focus airports en heeft al meer dan 95 miljoen passagiers vervoerd. Vueling, dat behoort tot de IAG Group, is met een marktaandeel van 37% de toonaangevende luchtvaartmaatschappij van de luchthaven Barcelona-El Prat.
 

Sinds 2014 hanteert de maatschappij twee Europese hubs, de luchthaven van Barcelona-El Prat en Rome-Fiumicino die ervoor zorgen dat Vueling als enige low-cost luchtvaartmaatschappij het gehele Middellandse Zeegebied aandoet. Vueling beschikt vandaag over een vloot van 108 Airbus toestellen (modellen A319, A320 en A321).

Sinds haar eerste vlucht van Brussels Airport naar Barcelona-El Prat in juli 2004 heeft Vueling een aanhoudende groei in België gerealiseerd. Tijdens het zomerseizoen tussen maart en oktober 2016, biedt Vueling 11 directe bestemmingen in Spanje, Portugal en Italië aan vanuit Brussel voor meer dan 722.000 zetels. In maart 2016 vervoerde Vueling haar 4 miljoenste passagier vanop Brussels Airport.

Meer informatie over Vueling vindt u op www.vueling.com. Voor meer informatie over de Vueling bestemmingen, bezoek myvuelingcity.com.

 

Contacteer ons
Over Grayling

PR Agency: Corporate & consumer brand communications - Media relations & trainings - Reputation & crisis management
// Grayling & Citigate (former PR Force)

Grayling
Kunstlaan 46 Avenue des Arts
1000 Brussels