De beste themaparken van de Verenigde Staten!

Niets anders dan plezier in de zon voor heel de familie in de Verenigde Staten

Ben jij een liefhebber van pretparken en durf jij in de meest sensationele attracties te gaan? Dan is een bezoek aan één van de beste themaparken in de Verenigde Staten zeker de moeite! Van de engste, snelste en grootste attracties tot wildwaterparken en kindvriendelijke attracties – met meer dan 300 pretparken in de Verenigde Staten is er wel iets voor heel de familie. Daarnaast is een dag naar een pretpark een ideale uitstap tijdens je vakantie!

Om je wat te helpen een keuze te maken tussen deze 300 pretparken, geeft British Airways een overzicht van de beste themaparken in de Verenigde Staten:

 

1: Six Flags Over Texas, Texas

Dit pretpark heeft een rit die op zichzelf al een categorie is: de hypercoaster Titan! In deze attractie maak je een ongelooflijke val van 77 meter lang door een donkere tunnel en twee spiralen. Mis ook zeker niet deze spectaculaire attracties: Superman: Tower of Terror waar je een val maakt van bijna 100 meter of de Texas Skyscreamer waar je op een gigantische schommel zit 120 meter in de hoogte.

2: Legoland, California

Ontmoet de Lego brontosaurus ´Bronte´, beleef de snelle rollercoasters, verfris je in één van de waterparken of geniet van een bezoek aan het Sea Life Aquarium. Dit park is perfect voor gezinnen met jonge kinderen waar ze kunnen genieten van rustige ritjes en aangepaste glijbanen. Het park heeft ook zijn eigen hotel op het terrein, ideaal om het park op het gemak te ontdekken met het gezin.

3: Six Flags Magic Mountain. California

Six Flags Magic is momenteel recordhouder van de meeste rollercoasters van alle pretparken met maar liefst 19 rollercoasters! Inclusief de hoogste verticale torenval die ongeveer 120 meter hoog is, de LEX Luther: Drop of Doom. Deze attractie valt 40 verdiepingen naar beneden en dit met maar liefst een snelheid van 137 kilometer per uur!

4: Kings Dominion, Virginia

Adrenalinejunkies moeten zeker naar Kings Dominion gaan om er de Dominator te ontdekken, de attractie die het record heeft van de langste vloerloze rollercoaster van wel 1,2 kilometer lang. Ervaar ook de sensatie van deltavliegen en parachutespringen tegelijk in de Xtreme Skyflyer.

5: Walt Disney World, Florida

Walt Disney World is het meest populaire amusementpark ter wereld met meer dan 19 miljoen bezoekers elk jaar. Ga naar een Disney parade met in de hoofdrol Mickey Mouse en zijn vrienden, trotseer de rollercoasters zoals de Space Mountain of poseer aan het iconische kasteel van Assepoester.

6: Carowinds, North Carolina

Carowinds is de thuis van de Fury 325 – één van de hoogste stalen rollercoasters in de Verenigde Staten. De attractie gaat maar liefst 100 meter in de lucht met een snelheid van 152 kilometer per uur. Carowinds heeft sinds kort een nieuw waterpark, Carolina Harbor, waar je je kan verfrissen en leuke waterattracties kan ontdekken.

7: Busch Gardens, Virginia

Ongeveer 96 kilometer van Virginia Beach vind je Busch Gardens, een themapark dat al 40 jaar open is. Het zit vol sensationele rollercoasters voor alle leeftijden zoals hun nieuwe rit Tempesto die een snelheid aanneemt van bijna 100 kilometer per uur!

8: Valleyfair, Minnesota

Ervaar één van s´werelds grootste gewichtsloze zones in de rollercoaster Wild Thing – de hoogste en snelste rit in Valleyfair. De attractie bestaat uit een 60 meter diepe val en bereikt ongelooflijke snelheden van 120 kilometer per uur.

9: Holiday World and Safari, Tennesee

Dit park is ´s werelds allereerste themapark en heeft een waterpark dat onlangs verkozen werd tot één van de beste in de Verenigde Staten. Hun nieuwste rollercoaster Thunderbird is de eerste rit in de Verenigde Staten waarbij je naar een snelheid van 0 naar bijna 100 kilometer per uur gaat in amper 3,5 seconden.

 

###

 

Maakt niet uit waar het avontuur je brengt, British Airways kan je helpen in stijl er te geraken met de meest geschikte route, terwijl je kan relaxen en uitkijken naar een welverdiende, adrenalinevolle break.

Boek je vlucht, hotel en autoverhuur samen met British Airways en bespaar meer geld op je vliegticket om te investeren in een ticket voor één van de themaparken of opteer voor een fly and drive trip om meer dan één park te bezoeken in de Verenigde Staten.

 

Over British Airways

British Airways maakt deel uit van de International Airlines Group. Het is één van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en de grootste transporteur van het Verenigd Koninkrijk. De thuishaven van British Airways is London Heathrow, de drukst bezochte internationale luchthaven ter wereld. British Airways vervoert jaarlijks zo’n 36 miljoen reizigers met haar vloot van 270 vliegtuigen naar meer dan 199 bestemmingen wereldwijd.

British Airways investeert in nieuwe toestellen, intelligentere cabines, elegante loungeruimtes en nieuwe technologieën om het leven comfortabeler te maken zowel in de lucht als op de grond.

Voor meer informatie over British Airways, kunt u terecht op ba.com of op Twitter @british_airways

 

 

   

 

Contacteer ons
Over Grayling

PR Agency: Corporate & consumer brand communications - Media relations & trainings - Reputation & crisis management
// Grayling & Citigate (former PR Force)

Grayling
Kunstlaan 46 Avenue des Arts
1000 Brussels