Creditsafe verbetert internationaal bereik door dienstenpakket uit te breiden in 18 nieuwe landen

Creditsafe, ’s werelds meest gebruikte verstrekker van online krediet- en bedrijfsinformatie, kondigt een verdere uitbreiding van zijn internationaal bereik aan. Klanten hebben nu onmiddellijk toegang tot online krediet- en bedrijfsinformatie in 18 bijkomende landen, waaronder Afghanistan, Cambodja, IJsland, Laos, Maleisië, Myanmar, Thailand, Vietnam en Wit-Rusland. Heel wat Belgische bedrijven doen aan internationale export. Deze uitbreiding betekent dan ook een boost voor de Belgische bedrijven die de financiële en commerciële mogelijkheden van hun zakenrelaties wensen te onderzoeken. Dankzij deze uitbreiding biedt Creditsafe nu informatie aan over meer dan 230 miljoen bedrijven wereldwijd.

Daarnaast werden ook de PLC-rapporten verbeterd. Die vermelden voortaan de winst- en verliescijfers, bedrijfskosten, financiële informatie zoals de ‘goodwill’ en immateriële activa, informatie over de concurrenten van het bedrijf en een nieuw overzicht van de bedrijfsomzet per regio.

Dankzij het continue verbeterde platform van Creditsafe beschikken organisaties over meer krediet- en bedrijfsinformatie om de beslissingen van hun bedrijf te vereenvoudigen, zowel om zaken te doen met bedrijven in opkomende markten zoals Afghanistan of Myanmar, als om een grondiger inzicht in wereldwijde PLC-bedrijven te krijgen, alvorens kredietlimieten vast te leggen.

“Een deel van onze missie bestaat erin om (financiële) bedrijfsinformatie zo compleet mogelijk in zoveel mogelijk verschillende delen van de wereld ter beschikking te stellen van onze klanten. Organisaties identificeren voortdurend nieuwe regio’s waarmee ze zaken willen doen. Het gaat daarbij om zowel ontwikkelde, als opkomende markten in Azië. Ze waarderen de inzichten die de rapporten van Creditsafe bieden en de mogelijke impact daarvan op de risicostrategie en het risicobeheer”, aldus Emma Germano, Country Manager BeLux bij Creditsafe.

“We hebben ons ook geëngageerd om de bestaande informatie te verbeteren. Daarom hebben we een hele reeks nieuwe gegevens toegevoegd aan onze wereldwijde PLC-rapporten. Dit alles zal onze klanten helpen om een gedetailleerder beeld te schetsen van klanten en leveranciers over de hele wereld.”

De hoeveelheid financiële informatie in elk land verschilt naargelang de plaatselijke regels. Wanneer organisaties echter nood hebben aan bijkomende informatie, kan Creditsafe in hun naam een nieuw onderzoek uitvoeren om tot inzichten te komen die elders niet voorhanden zijn.

Over Creditsafe

Creditsafe neemt binnen de handelsinformatiemarkt steeds meer een pioniersrol op zich met een reeks nieuwe ontwikkelingen op het gebied van krediet-, sales- en marketinginformatie. Door het verstrekken van betrouwbare informatie over elk bedrijf ter wereld kan Creditsafe bedrijven, groot of klein, ondersteunen in het optimaliseren van commerciële activiteiten en de minimalisering van kredietrisico's. Meer dan 200.000 gebruikers en 90.000 klanten wereldwijd vertrouwen onze informatie voor de 450.000 zakelijke beslissingen die dagelijks genomen worden. Met meer dan 230 miljoen bedrijfsrapporten online en direct beschikbaar in 70 landen en elke 10 seconden 100 opgevraagde rapporten, is Creditsafe de meest gebruikte leverancier van handelsinformatie ter wereld. Creditsafe is sinds 2011 op de Belgische markt actief, boekte in 2015 een omzet van € 3,5 miljoen euro en stelt momenteel 31 mensen te werk.

Contacteer ons
Emma Germano Country Manager BeLux, Creditsafe
Tess Desmecht Account Executive, Grayling
Emma Germano Country Manager BeLux, Creditsafe
Tess Desmecht Account Executive, Grayling
Over Grayling

PR Agency: Corporate & consumer brand communications - Media relations & trainings - Reputation & crisis management
// Grayling & Citigate (former PR Force)

Grayling
Kunstlaan 46 Avenue des Arts
1000 Brussels