British Airways lanceert nieuwe route naar New Orleans

Binnenkort zal ´The Big Easy´ nog gemakkelijker bereikbaar zijn dankzij British Airways!

Vanaf 26 maart 2017 kunnen passagiers een nieuwe, rechtstreekse vlucht van Londen Heathrow naar New Orleans nemen. Daarmee is British Airways de enige maatschappij die reizigers een directe route aanbiedt van Europa naar de grootste stad van Louisiana.

Reizigers hebben vier keer per week de mogelijkheid om met de Boeing 787-8 te vliegen van Londen naar New Orleans. Tarieven voor heen- en terugvlucht in World Traveller vanuit Brussel beginnen vanaf € 772, World Traveller Plus vanaf €1 177 en Club World vanaf € 2 052.

We zijn zeer blij om de nieuwe route naar New Orleans toe te voegen aan het ruime en globale netwerk van British Airways. De stad is gekend om zijn iconische muziek- en kunstscènes en organiseert meer dan 45 internationale festivals per jaar, inclusief het wereldwijd gekende Mardi Gras. Vakantiegangers kunnen er de jazz- en bluesroutes ontdekken, de historische suikerrietplantages bezoeken of ontspannen op een cruise op de Mississipi rivier. We zijn ervan overtuigd dat deze route populair zal zijn zowel bij toeristen als bij de zakenreizigers”, aldus British Airways Commercial Manager Benelux, Katinka van Ekeren.

De BA225 vertrekt vanuit Londen Heathrow om 15u40 en komt aan in Louis Armstrong New Orleans International Airport om 19u40. De BA224 vertrekt in New Orleans om 21u10 en komt toe in Londen om 12 uur ´s middags de volgende dag.

 

-EINDE-

 

Over British Airways

British Airways maakt deel uit van de International Airlines Group. Het is één van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en de grootste transporteur van het Verenigd Koninkrijk. De thuishaven van British Airways is London Heathrow, de drukst bezochte internationale luchthaven ter wereld. British Airways vervoert jaarlijks zo’n 36 miljoen reizigers met haar vloot van 270 vliegtuigen naar meer dan 199 bestemmingen wereldwijd.

British Airways investeert in nieuwe toestellen, intelligentere cabines, elegante loungeruimtes en nieuwe technologieën om het leven comfortabeler te maken zowel in de lucht als op de grond.

Voor meer informatie over British Airways, kunt u terecht op ba.com of op Twitter @british_airways

 

Contacteer ons
Over Grayling

PR Agency: Corporate & consumer brand communications - Media relations & trainings - Reputation & crisis management
// Grayling & Citigate (former PR Force)

Grayling
Kunstlaan 46 Avenue des Arts
1000 Brussels