British Airways en de befaamde Hollywood-styliste Elizabeth Saltzman sloegen de handen in elkaar om een top 10 van best geklede bekende reizigsters op te stellen En de winnares is... Victoria Beckham!

#bestdressedtravellers

Met haar natuurlijke vermogen om een aankomsthal om te toveren tot het podium van de Fashion Week, eindigt Victoria Beckham weinig verrassend op de eerste plaats van dit klassement, op de voet gevolgd door Amal Clooney.

Het klassement, opgesteld door British Airways en de befaamde styliste Elizabeth Saltzman, bevestigt dat reizen en mode niet onverenigbaar zijn. British Airways, dat details centraal stelt in het ontwerp van haar cabines, is verheugd deze stijlvolle 'globetrotsters' in de schijnwerpers te mogen plaatsen.

Het British Airways-klassement van best geklede reizigsters is een uitgekiende mix van mode-iconen die stijl en comfort tot in de puntjes weten te verzoenen en onbedoeld een nieuwe 'must-have' creëren telkens ze zich opmaken om naar de andere kant van de wereld te vliegen.

Voor Victoria Beckham heeft Elizabeth Saltzman niets dan lof: "Victoria oogt indrukwekkend wanneer ze op reis gaat! Haar outfit, vaak aangevuld met een mannelijk kledingstuk, oogt altijd verfijnd en blijft toch comfortabel."

Abigail Comber, Head of customer bij British Airways, voegt nog toe: "De combinatie van reizen en elegantie heeft voor ons altijd al een belangrijke plaats gehad en dat blijkt ook wanneer we onze cabines opnieuw uitdenken. Denk maar aan de nieuwe cabines voor onze korteafstandstoestellen of de 'First'-cabine van onze 787-9-vliegtuigen. We zijn trots op het feit dat de chique elite van vandaag met British Airways vliegt en we willen ze dan ook graag in de bloemetjes zetten. "

 

1. Victoria Beckham

Toegewijde echtgenote, liefhebbende mama, zaakvoerster, UNICEF-ambassadrice... Victoria Beckham is een drukbezette vrouw... En een uniek mode-icoon!

 

2. Amal Clooney

De hoogopgeleide, mooie en elegante Amal Clooney maakte een opgemerkte entree in de spotlights. Ze begrijpt als geen ander de kunst om urenlange vluchten en werkvergaderingen aan elkaar te rijgen zonder dat ze invloed hebben op haar look... En haar kleur...

 

3. Kendall Jenner

Kendall Jenner belichaamt de moderne jeugd. Als onverbeterlijke 'it girl' staat ze even goed met een standaard jeans en eenvoudig T-shirt als met een verfijnde jurk.

 

4. Angelina Jolie

Angelina Jolie is niet alleen een moeder van zes kinderen, een gevierde actrice, een talentvolle regisseuse en een geëngageerde persoonlijkheid maar ook een toonbeeld van stijl. Een klassieke pull, een eenvoudig bovenstukje en zwarte broek zijn haar handelsmerken.

 

5. Gwen Stefani

Niemand kan ontkennen dat de 'Gwen Stefani-stijl' synoniem is voor 'cool'. Wat haar onderscheidt? Haar permanent veranderende look. Het liefst combineert ze eenvoudige outfits met opvallende details: een bombastische lippenstift, platinakleurige haren, een luipaardprint of een mooi gsm-hoesje. Ze wandelt nooit onopgemerkt voorbij.

 

6. Charlize Theron

Oscar-actrice Charlize Theron is misschien discreet maar gaat nergens onopgemerkt voorbij. Haar chique en tegelijk natuurlijke look wordt steeds met zorg én smaak uitgekozen.

 

7. Taylor Swift

Inderdaad, de outfits van de beroemde popster Taylor Swift lijken niet echt comfortabel om te reizen... Maar dat is er niet aan te zien. Met haar eindeloze benen, haar indrukwekkende waaier aan handtassen, die steeds perfect passen bij haar jurk en duizelingwekkende hakken... Te land of in de lucht? Taylor Swift is nooit op fouten te betrappen.

 

8. Marion Cotillard

Marion Cotillard is onmiskenbaar de verpersoonlijking van de Franse stijl. Haar reisoutfit, tegelijk comfortabel en chic, past perfect bij haar persoonlijkheid. Haar extraatje? Ze durft zonder problemen ondenkbare combinaties aan, zoals een luipaardcape en een marinehemd.

 

9. Lupita Nyong’O 

Lupita Nyong’O ziet er altijd elegant uit! Maar opgelet: sobere tinten zijn niet aan haar besteed... Zij houdt van kleur! Haar outfit heeft steeds een heel eigen feestelijke toets die perfect bij haar past.

 

10. Heidi Klum

Heidi Klum heeft een erg drukke agenda. Moeder van vier kinderen, actrice, televisiepresentatrice en modeontwerpster... Veel mensen vragen zich af wat haar geheim is om er altijd zo fantastisch uit te zien. Heidi staat als geen ander met een jeans en heeft een natuurlijk aura waarmee ze elke kamer doet oplichten zodra ze binnenkomt.

 

 

Over British Airways

British Airways maakt deel uit van International Airlines Group, één van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en de grootste transporteur van het Verenigd Koninkrijk. De thuishaven van British Airways is London Heathrow, de drukst bezochte internationale luchthaven ter wereld. British Airways vervoert jaarlijks zo’n 36 miljoen reizigers met haar vloot van 270 vliegtuigen naar meer dan 179 bestemmingen in 75 landen.

British Airways investeert meer dan £5 miljard in nieuwe toestellen, intelligentere cabines, elegante loungeruimtes en nieuwe technologieën om het leven comfortabeler te maken zowel in de lucht als op de grond.

Contacteer ons
Over Grayling

PR Agency: Corporate & consumer brand communications - Media relations & trainings - Reputation & crisis management
// Grayling & Citigate (former PR Force)

Grayling
Kunstlaan 46 Avenue des Arts
1000 Brussels