België in de kijker op het Vakantiesalon van Brussel 2017

Van donderdag 2 tot zondag 5 februari 2017 vindt het Vakantiesalon van Brussel plaats in paleizen 3, 4 en 5 in Brussels Expo. Droombestemmingen uit alle hoeken van de wereld, originele reisformules voor koppels, families, vrienden en singles, en out-of-the-box accommodaties en reizen waar iedereen van onder de indruk zal zijn. Omdat je zalig kunt ontsnappen zonder onze grenzen over te steken, zetten we dit jaar België in de schijnwerpers. Cultuur, natuur, gastronomie, wellness, mode, shopping ... Ontdek de kracht en de charme van ons land!

Een ‘one-day citytrip` ?

Brussel, Lier, Dendermonde, Sint-Niklaas, Doornik, Luik, Gent, … prachtige steden die cultuur ademen en zonder twijfel een citytrip of daguitstap waard zijn. Geniet overdag van een historische rondleiding, ga op ontdekkingstocht met de fiets of wandel door de gezellige shoppingstraatjes in de stad. ´s Avonds kan u ontspannen in een gastronomisch restaurant al dan niet in combinatie met een streepje cultuur. Het Vakantiesalon van Brussel laat u de troeven van onze mooiste Belgische steden ontdekken!

België: het paradijs voor fietsers en wandelaars

België is een fiets- en wandelparadijs met prachtige routes voor de recreatieve en sportieve vakantieganger. Kom de fiets- en wandeltochten ontdekken op het Vakantiesalon in Brussels Expo, van de ongerepte Ardennen tot onze veelzijdige kuststreek. Iets avontuurlijker aangelegd? Ook met mountainbiken, klimmen, kajakken, varen, golfen of langlaufen kan je de mooiste streken in België verkennen.

Van 5-sterrenhotels tot B&B’s en boomhutten: onze Belgische accommodaties

Van een luxueus 5-sterrenhotel tot een originele Bed&Breakfast, van vakantiehuisjes tot verborgen wellness adresjes, van een overnachting op een kinderboerderij tot slapen in een boomhut… logeren in België is verrassend origineel. Dicht bij huis en zoveel mogelijkheden.             

Het vakantiesalon van Brussel zal plaatsvinden van donderdag 2 tot zondag 5 februari 2017 in paleis 3, 4 en 5 in combinatie met de Sports Fair in het aanpalende paleis 8 met de patio. Met 30.000 m², meer dan 800 exposanten en maar liefst 117.000 bezoekers is het Vakantiesalon van Brussel de grootste toerismebeurs in België. Het is een niet te missen evenement voor avontuurlijke reizigers, nieuwsgierige jongeren, voor gezinnen met kinderen, senioren en voor iedereen die zijn blik op de wereld wil verruimen. Stappen, fietsen, rijden, vliegen, ontdekken, beleven en ontmoeten... voor elke reiziger biedt het Vakantiesalon van Brussel de gepaste formule. Om de toeristische sector in ons land actief te promoten, staat België in de kijker tijdens editie 2017.

BEURZEN PRAKTISCH

VAKANTIESALON VAN BRUSSEL

BRUSSELS EXPO - PALEIS 3 – 4 – 5
Belgiëplein 1 – 1020 Brussel
 

Donderdag 2 tot zondag 5 februari 2017
10 tot 18 uur (vrijdag afterwork tot 20 uur)

TOEGANG € 10 – TICKETS ONLINE € 5

1 ticket = 2 beurzen
kinderen -12 jaar gratis

www.vakantiesalon.eu

SPORTS FAIR

BRUSSELS EXPO - PALEIS 8 + PATIO
Belgiëplein 1 – 1020 Brussel
 

Vrijdag 3 tot zondag 5 februari 2017
10 tot 18 uur (vrijdag afterwork tot 20 uur)

TOEGANG € 10 – TICKETS ONLINE € 5

1 ticket = 2 beurzen
kinderen -12 jaar gratis

www.sportsfairbelgium.be

 

PERSCONTACTEN

Silke Winters
Account Executive Grayling PR Belgium

E-mail: Silke.Winters@grayling.com
Tel: +32 2 713 07 40

Philippe de Beer
Marketing & Communication FISA

E-mail: p.debeer@fisa.be

Tel: +32 2 663 14 18

###

NOOT AAN DE REDACTIE

Volg Grayling via de verschillende kanalen (via mailings, op press.grayling.be of via bovenstaande contactgegevens) om meer informatie te verkrijgen over de beurzen en hoe u kan accrediteren voor perstoegang op de beurzen.

OVER FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM-group, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in het organiseren van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van FISA om haar bezoekers beleving te brengen voor de vijf zintuigen. FISA is gestart in 2003 met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen Cocoon, het Voedingssalon, het Vakantiesalon en de Sports Fair. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen in totaal zo’n 2.700 exposanten en 700.000 bezoekers naar Brussels Expo.

 

Contacteer ons
Over Grayling

PR Agency: Corporate & consumer brand communications - Media relations & trainings - Reputation & crisis management
// Grayling & Citigate (former PR Force)

Grayling
Kunstlaan 46 Avenue des Arts
1000 Brussels