Actrice Eva LaRue neemt deel aan 2017 editie ILHA-top in Rovinj

De ILHA-top gaat door op 1 en 2 maart en is een onderdeel van de conferentie van de sector gezondheidstoerisme

De populaire actrice Eva LaRue, vooral bekend voor haar rol van Dr. Maria Santon in All My Children en Natalia Boa Vista in CSI Miami, is dit jaar een van de deelnemers van de ILHA-top. LaRue is ambassadrice voor de ILHA luxe reizen en geeft een presentatie over dit onderwerp met als titel "Developing a sense of place". De ILHA-top gaat door op 1 en 2 maart en is een onderdeel van de conferentie van de sector gezondheidstoerisme in Rovinj, Kroatië. De ILHA heeft wereldwijd meer dan 300.000 leden. Tijdens haar verblijf in Kroatië heeft Eva LaRue ook een ontmoeting gehad met de Kroatische minister van Toerisme, Gari Capelli.

 

Fotos door Jelena Prekalj

Beschrijving: Gari Capelli, Minister van Toerisme Kroatië, en Eva LaRue

                                                                    # # #

 

Over de Kroatische Nationale Dienst voor Toerisme

De Kroatische Nationale Dienst voor Toerisme is een toeristische organisatie met hoofdzetel in Zagreb, opgericht om de identiteit en de reputatie van de bestemming Kroatië in het buitenland te verbeteren en te promoten. In 2015 werden er in totaal 80 miljoen overnachtingen in Kroatië geboekt, 6,9% meer dan het jaar ervoor. De organisatie heeft lokale kantoren in 16 kernmarkten en is sinds 2001 ook aanwezig in België. Sinds 2010 is het aantal Belgische aankomsten in Kroatië gestegen met 58,83%.

Over Kroatië

Kroatië heeft een uitgestrekte kustlijn langs de Adriatische Zee, op slechts een steenworp afstand van Centraal-Europa. De stranden van Istrië en Kvarner liggen op slechts 1.300 kilometer van België en zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. Vanuit Brussel, Antwerpen of Charleroi duurt een vliegreis naar de belangrijkste Kroatische steden slechts 2 uur. Er zijn directe vluchten vanuit België naar 6 van de 7 Kroatische luchthavens. Toeristische trekpleisters in Kroatië zijn de oude vestingstad Dubrovnik, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de verschillende eilanden van de Split-archipel, Istrië, de Plitvicemeren, Zagreb, het natuurpark Kopački rit en de stranden van Zrće in Novalja en Zlatni Rat.

Voor meer informatie over Kroatië en de Kroatische Nationale Dienst voor Toerisme kan u terecht op croatia.hr/nl.

 

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met:

Indra Alex - Grayling Belgium

GSM:       + 32 475 76 84 33

E-mail:    indra.alex@grayling.com

 

Contacteer ons
Over Grayling

PR Agency: Corporate & consumer brand communications - Media relations & trainings - Reputation & crisis management
// Grayling & Citigate (former PR Force)

Grayling
Kunstlaan 46 Avenue des Arts
1000 Brussels